За нас

Teaa design studio е специализирано дизайнерско студио, което се фокусира върху създаването на изключителни дизайни с помощта на PU (полиуретанови) панели. Нашето студио е посветено на предоставянето на иновативни и визуално зашеметяващи решения за жилищни, търговски и хотелски пространства.

В Teaa design studio разбираме важността на включването на уникални и функционални елементи в интериорните пространства. Нашият екип от талантливи дизайнери и занаятчии работи в тясно сътрудничество с клиентите, за да вдъхне живот на тяхната визия, използвайки PU панели.

PU панелите предлагат широка гама от предимства, включително гъвкавост, издръжливост и лесен монтаж. Те могат да се използват за създаване на зашеметяващи облицовки на стени, тавани, мебели и декоративни елементи. Нашето студио е добре оборудвано с най-новите технологии и експертиза, за да гарантира най-високите стандарти за качество във всеки проект, който предприемаме.

Ние се гордеем с нашето внимание към детайла, креативност и ангажимент за постигане на изключителни резултати. Независимо дали става дума за жилищен ремонт, търговски проект или хотелско пространство, teaa design studio е посветено на създаването на дизайни, които са не само визуално впечатляващи, но и функционални и устойчиви.

Изберете teaa design studio за следващия си дизайнерски проект и ни позволете да превърнем вашето пространство в произведение на изкуството с помощта на PU панели.

Контакти

Opening Hours

Mon to Fri: 10am – 6pm
Saturday: 8am – 6pm
Sunday: 9am – 5pm

ТЕЛЕФОН

Te.:+359897859104

Te.:+359894292094

E-mail

tdgranddesign@gmail.com

Контактна форма